Pala nousi kurkkuuni kun kävin tehtävänannossa mainituissa artikkeleissa. Kohdassa Pyhiinvaelluksesta oli asiaa pyhiinvaellusmatkasta Santiago de Compostelaan. Olin jo NIIN jättänyt ajatuksen vaeltämisesta taakseni ja taas se tuotiin eteeni. Liian monta käytännön asiaa olen asettanut sen edelle. Meniköhän suunnitelmat ihan uusiksi taas!

Hengellisyys verkossa...kukaan ei voi sanoa, mitä kukin hengellisiltä sivuilta etsii ja löytääkö etsimäänsä, mutta ainakin tänä päivänä on jo näin hyvä tarjonta yrittää vastata huutoon. Olisin taipuvainen uskomaan, että jossakin tapauksessa kuvat ja musiikki verkossa  vievät voiton tekstistä, sillä hengellisyys on niin ihmisen sisintä ja ehkä juuri herkkyys voi sitä koskettaa. Toki on aika myös sanoilla. 

Kappeli-sivusto oli tuttu, seurakuntamme nettisivuiltakin on linkki sivustolle. Sivuston rakenne on hyvä, uskoisin että sieltä etsivän on aika helppo löytää aineistoa ja kenties innostaa surffailemaan muuallakin kirkon sivustoilla. Seurakuntien nettisivuilta löytää vielä oikeastaan vain info-tietoa mutta ehkä vuosien päästä voi jo chatissa jutella seurakunnan työntekijän kanssa.

Tuomasmessussa olin käynyt vain fyysisesti, en nettisivuilla. Mutta kokemus oli miellyttävä tuttavuus, kuuntelin jopa muutaman tuomaslaulunkin.

Tehtävä: hartauden teko verkossa. Elämäni ensimmäinen verkkohartaus. Taitoni tällä alalla ovat vielä vaillinaiset vaikkakin opin nyt Slidesharesta sen joka olisi pitänyt oppia 5. tehtävässä! Esitykseni oli Power pointissa siirtymisineen ja fontteineen paljon hienompi, nyt Slideshare muutti fontteja joissakin kuvissa huonommiksi jotka menivät myös kuvien yli. Musiikkiakaan en osaa vielä tällaisiin liittää. Mutta jotain sain aikaiseksi.  Johdantoteksti Saarnaajan aika on- kohtaan on ollut sisälläni ja nyt tuli väylä kirjoittaa se auki. Kuvia valitessa oli kiva käydä omaa arkistoa läpi.


Elämän pelikortit