Keskustella verkossa...minullakin on mielipiteitä... omasta mielestäni aika monestakin asiasta... kiva katsoa mitä muut ajattelevat ja kirjoittavat... tämähän mielenkiintoinen tehtävänanto... eikä vaadi käyttäjätunnuksia ja salasanoja!!
 

Tämä oli alku joka muuttui ihan erilaiseksi tehtävän suorittamisen aikana. Olin kuullut Kirkon taholta kuinka Suomi24 kirkko kuulolla-palsta on noussut suosituimmaksi keskustelupalstaksi, olisipa kiva uppoutua sekaan.

Valitsin ensin jotain henkevää rukouksen suunnalta, sitten huomasin että se ei mene eteenpäin yhtään. Jospa siirrynkin ihan materiaan, euroihin, kiinteistöihin, kirkon asioihin ja ylipäätään pahuuteen tässä maailmassa. Kun luin viestiketjuja, välillä en tiennyt kirjoitammeko samaa suomen kieltä lainkaan? ja suoraan sanottuna en ymmärtänyt joistakin viesteistä yhtään mitään. Säälin Antti-pappia joka hienosti kylläkin referoi edellisiä kirjoittajia ja sai alkuperäisen kysymyksen kuulostamaan taas ihan järkevältä  ja sai hienon kirkollisen näkemyksen asiaan.

 

Seurasin viestiketjuja toista vuorokautta. Nuoriso kulki kotona selän takan kysellen mitä teen. Kerroin tehtävänannosta ja palstasta jolla olin. Kommentti oli ykskantaan: "Eihän siellä ole mitään järkevää".  Kyllä tämä melkein jäi minullekin päällimmäiseksi mieleen tästä. Kaikille jotakin, niin kai sen täytyy olla tässä maailmassa.